Route via België richting Luik:
Bij Luik richting Verviers aanhouden en daarna door blijven rijden op de E42/A60 naar Duitsland (schitterende weg!). Vervolgens:

Hoofdroute (via Hoofdwegen):
Neem afslag 4 ‘Prüm’ en volg richting Gerolstein. In Lissingen rechtsaf (let op: in bocht!), de L24 richting Birresborn. Doorrijden tot in Mürlenbach, en dan bij de brug rechtsaf richting Schönecken. De derde straat links omhoog is de Bergstrasse, rechts aanhouden en dan het laatste huis, nr 21.

Andere route (via binnenwegen):
Neem afslag 5 ‘Waxweiler’, en via Neustrassburg en Densborn naar Mürlenbach. In het centrum bij de brug neemt u linksaf richting Schönecken. De derde straat links omhoog is de Bergstrasse, rechts aanhouden en dan het laatste huis, nr. 21. Een kaart of routeplanner zal u de weg duidelijk maken.

Routes via Duitsland:
Bij Venlo, of noordelijker, Duitsland binnenrijden. Met de kaart of routeplanner een route kiezen door de Eifel, bv. de E29 langs Euskirchen en dan via Hillesheim naar Gerolstein. Vervolgens richting Prüm, en dan richting Bitburg/Birresborn aanhouden, totdat u in Mürlenbach aankomt. Dan bij de brug rechtsaf richting Schönecken. De derde straat links omhoog is de Bergstrasse, rechts aanhouden en dan het laatste huis, nr 21.

We wensen u een goede reis!

Adres:
Bergstraße 21
54570
Mürlenbach, Duitsland