Op slechts 3 uur rijden van midden Nederland bent u in deze gezonde bergomgeving er even helemaal ‘uit’! Geen drukte en stress, maar echt even in een andere wereld, zo dicht bij huis maar zo een andere wereld!

In Mürlenbach, schilderachtig gelegen in het Kylldal, bent u hartelijk welkom in één van onze ruime appartementen.

Huize Dolve is gelegen aan een doodlopende berg. U kunt hier echt tot rust komen en genieten van de natuur en de vele pitoreske dorpjes, de mooiste wandelroutes of fietsroutes en zwemmen in de marens (vulkaanuitbarstingen) horen er zeker bij. Een rondje in de auto door het mooie erlebnispark( dierenpark) is echt een aanrader. Een dagje Trier is ook een aanrader en een rondje moezel mag zeker niet ontbreken. Er is echt zo veel te doen maar dat vertel ik u graag als u er bent. Maar gewoon even tot rust komen bij ons is zeker een hele fijne keus!

Onze appartementen zijn als volgt ingedeeld:

Midden-appartement (ca. 100m²):
grote woonkamer, eetkamer, grote keuken compleet uitgerust!!! compleet nieuwe badkamer met ligbad.  3 tweepersoons slaapkamers. En een heel groot terras waar je kan bbq!!

Boven-appartement (ca. 90 m²):
grote woonkamer met open keuken die compleet is uitgerust met alles wat je nodig hebt!! Compleet nieuwe badkamer met ligbad!!
1 slaapkamer voor 4 personen ( echt een hele grote slaapkamer)  en 1 slaapkamer voor 2 personen en een heerlijk overdekt balkon waar je uitzicht hebt op de bergen en het dal.